Profesyonel Çalmanin 7 SIRRI


































Hepimiz ayni sekilde Dünyaya geldik, hepimizin 10 Tane Parmagi var. Baglama hep ayni sekilde bir Sap ve bir gövdeden yapilmaktadir. Neden bazilari profesyonel caliyor, ve diger yanda ise, baglamaya basladiklari an gibi birakanlar oluyor diye sorular sormaya basladim kendime. Bunun üstüne yaklasik 8 Sene arastirmalar yaptim, ve bir sürü bilip bilmediginiz Üstadlarimizla konustum. Yüzlerce Kitaplari arastirdim.
Eger az da olsa Müzikle ugrastisaniz, fark etmissinizdirki "Müzikte sadece 7 Notavardir. Ve bunlar kenilerini hep tekrarlar. Notalar aynen Matematik gibidir: Iki kere iki hep "dörttür" ve asla "alti" olamaz. Peki eger Notanin sayisi 7 ise, neden herkes Baglamayi profesyonel calamiyor?
Bu arastirma sürec icerisinde, tüm basarili Baglama calanlarin birlestirdigi 7 Düsünce tarzlarini buldum. Kimisi bunlari 20 Yil icerisinde tesadüfen buluyor, kimiside benim gibi 2 Ay icerisinde rastliyor. Bu Kitap ile, cogu kisinin 1-20 Yilini verdigi bilgileri ögrenmek icin yillarinizi vermeniz artik gerekmiyor. Bir Pasta Hikayesi anlatmak istiyorum:

Baglamanin Pasta ile ne alakasi var?

Ascinin biri 4 yil calisma sürec icerisinde Dünyaca en iyi cikolata Pastasini yapmis. 4 Yil boyunca gece gündüz hep ugrasmis, ve günden güne hep yeni seyler denemis, ve bunun sonucunda dünyaca en iyi cikolata pastasinin tarifini bulmus. Bu Pastanin aynisini sizde yapabilirmisiniz? Asci size kullandigi malzemelerin listesini verse, yapabilirsiniz, ama bunun icin birde Malzemeleri kullanim sirasi önemlidir. Adamin 4 Yil boyunca gece gündüz calistigi cikolata Pastasinin aynisini siz bir Günde basarabilirsiniz.

Bu Kitapda, size Baglamayi profesyonel calmanin tarifini verecektir.

arrow

*Dijital bir Üründür. Hemen Bilgisayarinizdan okuyabilirsiniz


Yorum Gönder

0 Yorumlar